איכות

  • מנהל מחלקת איכות

    נכון לתאריך 1.12.19

    מנהל/ת מחלקת איכות ומוביל/ת LEAN מפעלי לניהול האיכות וקביעת הסטנדרט באתר הייצור תוך עמידה בתקנים רלוונטיים, ובהתאם לדרישות השוק והלקוחות, תוך ייזום פעולות שיפור מתמיד


    ניהול התפעול השוטף של מחלקת איכות ועמידה ביעדים.

    תכנון וביצוע תכנית מבדקים פנימיים וחיצוניים באתר .

    אחריות על טיפול בתלונות, תחקירי אירועים ושיפור שביעות רצון הלקוח .

    הובלת פורומים אתריים: פורום איכות מפעלי, הנצלה (MRB).

    ניהול והובלה של ראשי צוותי האיכות במחלקות הייצור .

    הטמעת  מתודולוגיית  LEAN וניהול מקצועי של מובילי LEAN.

    אחריות כוללת על תחום הבטיחות ואיכות הסביבה במחלקת האיכות

    דרישות

    תואר ראשון בתחום ההנדסה (מכונות/תעו"נ/חומרים/פלסטיק/מזון) - חובה.

    ניסיון בניהול איכות בתעשייה (תעשיה תהליכית – יתרון) –3 שנים ומעלה.

    ניסיון ניהולי בהובלת צוותים של  3 שנים ומעלה- חובה

    הסמכת עריכת מבדקים פנימיים- חובה. בכיר- יתרון.

    הסמכת CQE/CMQ – יתרון.

    ניסיון בהטמעת LEAN  לרבות SIX SIGMA – יתרון

    הכרת תוכנות OFFICE  ברמה טובה- חובה. הכרת SAP- יתרון.

    שפות: עברית- ברמה גבוהה, אנגלית- קריאה וכתיבה ברמה גבוהה
  • טכנולוג איכות

    נכון לתאריך 1.12.19

    - תחזוקת מסמכי איכות, הכנה למבדקי איכות, אישור משלוחים, מילוי שאלונים ללקוחות חו"ל וארץ, מתן מענה בכל הקשור לרגולציה, איכות וטכנולוגיה ללקוחות, כפוף למנהלת איכות.


    טכנולוג איכות לחברה יצרנית

    -          מהנדסת / הנדסאית מזון או ביוטכנולוגיה

    -          אנגלית רמה גבוהה (כתיבה, קריאה)

    -          ידע ברגולציה ובתקני איכות מזון

    -          ניסיון במפעל מזון במחלקת איכות/טכנולוגיה או תפקיד אחר שנה לפחות

    עבודה גם במשרד וגם בשטח

     


שלח לחבר | הדפס | הוסף למועדפים | מפת אתר | צור קשר